NIEUWS & EVENEMENTEN

BABYBOEK

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.

HELE JAAR SALE STOFFEN

In onze winkels in Oosterhout en Barneveld hebben we gedurende het gehele jaar een zeer ruim aanbod in SALE stoffen voor slechts 5 euro per meter. Daarnaast hebben we in Oosterhout een zeer ruim aanbod in interieur- en meubelstoffen voor slechts 5 euro. De SALE stoffen worden vanuit voorraad steeds weer aangevuld.

KINDERNAAILES ZATERDAG 27 MEI

2017-04-11

Zou uw kind ook zelf eens achter de naaimachine willen plaatsnemen? Dat kan! Op zaterdag 27 mei wordt er onder begeleiding van een ervaren coupeuse een leuk kussentje gemaakt. Meedoen kan vanaf 9 jaar, kosten voor deelname zijn 5.- euro per kind (voor de stofjes, het garen en wat lekkers). Er is een ochtendgroep van 10.00-12.00 uur en een middaggroep van 13.00-15.00 uur. Aanmelden kan via een mailtje naar styling@karteris.nl