NIEUWS & EVENEMENTEN

WEKELIJKS KINDERNAAILES OP ZATERDAG

2017-04-11

Vanaf zaterdag 13 januari starten we met wekelijkse naailessen voor kinderen in onze stoffenhal in Oosterhout (Nijmegen). De naailessen worden elke week gegeven op zaterdagochtend van 10-12 uur. Onder begeleiding wordt elke week iets leuks gemaakt in kleine groepjes, meedoen kan vanaf 9 jaar, de kosten voor deelname zijn €6.- per kind (incl. de stofjes, het garen en wat lekkers). Voor 1 of meerdere lessen kun je vooraf aanmelden via styling@karteris.nl , graag even de naam doorgeven en de datum van deelname.

KINDER NAAILES KERSTVAKANTIE= VOL

2017-10-10

Zou jouw zoon of dochter ook wel eens achter de naaimachine willen kruipen? Dat kan! Op donderdag 28 december en zaterdag 6 januari wordt er bij Karteris stoffen in Oosterhout onder begeleiding naailes gegeven aan kinderen vanaf 9 jaar.  Kosten voor deelname zijn 5.- euro per kind (incl. de stofjes, het garen en wat lekkers). Er is een ochtendgroep van 9.30-12.00 uur en een middaggroep van 13.00-15.30 uur.  De groepen zitten vol, aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

BABYBOEK

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.