NIEUWS & EVENEMENTEN

BEDANKT !!

Lieve klanten, bedankt voor de komst naar onze VIP avonden in Oosterhout. Dankzij jullie was het een groot succes. Iedereen hartelijk bedankt ook namens onze collega's van Eltink Naaimachines, Patronenwinkel.nl, en vanIkke.nl. Speciale dank ook aan onze speciale VIP gast Marlies Witjes en aan ijssalon La Differenza uit Huissen! Het was TOP!! Julia Pennekamp is de gelukkige winnares van de Lockmachine, heel veel plezier ermee!

KINDERNAAILES ZATERDAG 24 juni= VOL

2017-04-11

Op zaterdag 24 juni wordt er weer een kindernaailes gegeven bij Karteris stoffen in Oosterhout! Onder deskundige begeleiding wordt een leuk etui of tasje gemaakt. Meedoen kan vanaf 9 jaar, kosten voor deelname zijn 5.- euro per kind (voor de stofjes, het garen en wat lekkers). De naailes vindt plaats van 13.00-15.00 uur. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

BABYBOEK

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.