NIEUWS & EVENEMENTEN

BEDANKT !!

Lieve klanten, bedankt voor de komst naar onze VIP avonden in Oosterhout. Dankzij jullie was het een groot succes. Iedereen hartelijk bedankt ook namens onze collega's van Eltink Naaimachines, Patronenwinkel.nl, en vanIkke.nl. Speciale dank ook aan onze speciale VIP gast Marlies Witjes en aan ijssalon La Differenza uit Huissen! Het was TOP!! Julia Pennekamp is de gelukkige winnares van de Lockmachine, heel veel plezier ermee!

BEDANKT IEDEREEN !

2017-07-25

Ook onze trouwe klanten in Barneveld willen we enorm bedanken voor de komst naar onze VIP avond. Dankzij jullie was het een hele leuke en gezellige avond! Alice Kalter werd uit alle aanmeldingen getrokken als de gelukkige winnares van de lockmachine, gefeliciteerd Alice met deze mooie prijs en heel veel plezier ermee! Wil jij er de volgende keer ook bij zijn? Meld je dan nu op deze site aan voor onze nieuwsbrief.  Dan blijf je steeds op de hoogte van al onze activiteiten en speciale aanbiedingen! 

HELE JAAR SALE STOFFEN

2017-06-08

In onze winkels in Oosterhout en Barneveld hebben we gedurende het gehele jaar een zeer ruim aanbod in SALE stoffen voor slechts 5 euro per meter. Daarnaast hebben we in Oosterhout een zeer ruim aanbod in interieur- en meubelstoffen voor slechts 5 euro. De SALE stoffen worden vanuit voorraad steeds weer aangevuld.

BABYBOEK

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.