WELKOM BIJ KARTERIS

Karteris Stoffen is al 50 jaar een begrip in stoffenland. Dennis en Patrick reizen stad en land af om u de aller grootste collectie stoffen en fournituren tegen de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Er is in onze winkels dan ook altijd een zeer uitgebreide collectie stoffen, naaibenodigdheden en fournituren. Naast een uitgebreide basiscollectie bieden wij u een zeer ruime collectie modestoffen en fournituren in de kleuren en stijlen van het modeseizoen.
OOSTERHOUT: Onze stoffenhal in Oosterhout is maar liefst 1200 m2 groot.  Hier vindt u de grootste collectie stoffen en fournituren. Ook vind je hier leuke naaipatronen en patronen magazines. Daarnaast hebben we seizoensartikelen zoals outdoor stoffen, fiberfill, fiberfill losse vulling. Bovendien treft u in Oosterhout een uitgebreide afdeling met meubelstoffen, decoratie stoffen, interieurstoffen en gordijnstoffen én hebben we hier standaard een zeer groot assortiment 5 euro stoffen voor slechts 5 euro per meter op onze SALE afdeling.
BARNEVELD. In onze winkel in Barneveld treft u 500 m2 winkelplezier. Naast fournituren, naaibenodigdheden en modemagazines vindt u hier een zeer ruim assortiment basisstoffen en de laatste mode- en seizoenstoffen. Ook in Barneveld hebben we een afdeling met stoffen voor slechts 5 euro per meter. Kijk hier voor de openingstijden van onze winkels.

WAAROM KARTERIS?

  • Altijd de grootste collectie
  • Altijd de beste prijzen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Ook op zaterdag geopend
  • Leuke evenementen & workshops

Bij Karteris draait het om meer dan alleen stoffen. In een creatieve sector als deze willen wij u keer op keer weer inspireren. Met nieuwe stoffen, hippe creaties of workshops die wij periodiek organiseren. Wilt u geïnspireerd worden? Laat dan uw e-mail adres achter aan de rechterkant van de pagina! Volg ons bovendien op Facebook en Pinterest!