NIEUWS & EVENEMENTEN

TIJDELIJK VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN OOSTERHOUT

2020-03-24

Om meer spreiding te krijgen van klanten in onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we hier tijdelijk ruimere openingstijden. We zijn in Oosterhout tijdelijk op woensdag extra geopend, bovendien op openingsdagen al vanaf 8 uur 's ochtends. In onze winkel in Barneveld gelden de reguliere openingstijden. Wel vragen we klanten om onze huisregels in acht te nemen voor ieders veiligheid en gezondheid; houd voldoende afstand en kom liefst alleen of max. met 2 personen. Gebruik van een winkelwagentje is verplicht. Neem ook bij de kassa de aangegeven afstand in acht. Tip: gericht winkelen met een boodschappen lijstje verkort de winkeltijd.

Kom je nu liever niet naar de winkels dan kun je veel basisstoffen en naai benodigdheden ook online bestellen via https://www.babystofjes.nl

 

BABYBOEKEN

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; handige boeken met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Er zijn inmiddels vier delen van het boek, voor de baby- en peuteruitzet waaronder een nieuw deel voor premature babies, verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop.

HELE JAAR SALE STOFFEN

2017-06-08

In onze winkels in Oosterhout en Barneveld hebben we gedurende het gehele jaar een zeer ruim aanbod in SALE stoffen voor slechts 5 euro per meter. Daarnaast hebben we in Oosterhout een zeer ruim aanbod in interieur- en meubelstoffen voor slechts 5 euro. De SALE stoffen worden vanuit voorraad steeds weer aangevuld.