NIEUWS & EVENEMENTEN

KINDER NAAILES

2017-10-10

Zou jouw zoon of dochter ook wel eens achter de naaimachine willen kruipen? Dat kan elke zaterdag van 10-12 uur! Dan wordt er bij Karteris stoffen in Oosterhout onder begeleiding naailes gegeven aan kinderen vanaf 9 jaar.  Kosten voor deelname zijn 6.- euro per kind (incl. de stofjes, het garen en wat lekkers).  Aanmelden kan via styling@karteris.nl. We starten weer na de zomervakantie op zaterdag 1 september, geef nu alvast op! Het thema van de eerste lessen is Back-to-school, we maken oa een etui en boekomslag..

PEUTERBOEK

2018-01-17

Dit is de opvolger van het babyboek en het ligt nu in onze winkels! Een super leuk boek vol handige basis patronen voor kleding en spullen om zelf mee aan de slag te gaan. Geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde naaister. De meeste patronen zijn in maat 50 t/m 98.  Het boek is ook leuk om kado te doen, en kost €14,95. 

ALLE PANELS SLECHTS €9,95

2018-05-11

De speciale actie is verlengd! Alle panels slechts €9,95! (muv nieuwe collectie)

BABYBOEK

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.