NIEUWS & EVENEMENTEN

NIEUWE COLLECTIE

2022-09-21

Kom langs en ontdek onze nieuwe collectie, vol fraaie stoffen voor jouw leuke najaars of winter outfit. In prachtige kleuren van het seizoen. Je bent zowel in Barneveld als Oosterhout/Nijmegen van harte welkom! Kijk op de site voor onze openingstijden.

VACATURE

2022-03-23

Voor onze winkel in Barneveld zoeken we een parttime verkoop medewerk(st)er voor 16 uur (2 dagen) per week. Ben jij per direct beschikbaar en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Neem dan even contact op met Patrick Karteris via tel. 06-27090014 of mail naar info@karteris.nl .

BABYBOEKEN

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; handige boeken met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Er zijn inmiddels vier delen van het boek, voor de baby- en peuteruitzet waaronder een nieuw deel voor premature babies, verkrijgbaar in onze winkels en in onze webshop. NIEUW! er is nu ook een bundel met alle 4 de patroon boeken incl. prematuur en nog enkele losse patronen, 99 patronen in totaal. Je ontvangt nu €15,- korting op deze jubileumbundel!