NIEUWS & EVENEMENTEN

ALLE PANELS SLECHTS €9,95

2018-05-11

De speciale actie is verlengd en geldt nog deze week! Alle panels slechts €9,95! 

WEKELIJKS KINDERNAAILES OP ZATERDAG

2017-04-11

In onze stoffenhal in Oosterhout (Nijmegen) zijn we van start gegaan met wekelijkse naailessen voor kinderen, de naailessen worden elke zaterdagochtend van 10-12 uur gegeven. Onder begeleiding wordt elke week iets leuks gemaakt in kleine groepjes, meedoen kan vanaf 9 jaar, de kosten voor deelname zijn €6.- per kind (incl. de stofjes, het garen en wat lekkers). Voor 1 of meerdere lessen kun je vooraf aanmelden via styling@karteris.nl , graag even de naam doorgeven en de datum van deelname.

PEUTERBOEK

2018-01-17

Dit is de opvolger van het babyboek en het ligt nu in onze winkels! Een super leuk boek vol handige basis patronen voor kleding en spullen om zelf mee aan de slag te gaan. Geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde naaister. De meeste patronen zijn in maat 50 t/m 98.  Het boek is ook leuk om kado te doen, en kost €14,95. 

BABYBOEK

2017-06-08

Wil je zelf jouw babyuitzet maken? Of ken je iemand die je graag een origineel kraamkado zou willen geven? Dan hebben wij iets leuks voor je; hét boek met alle babypatronen die je nodig hebt voor slechts €14,95. De patronen zijn niet al te ingewikkeld en ook geschikt voor de beginnende naaister. Het boek is verkrijgbaar in een nederlandse én een duitse versie in de winkels van Karteris.