Welkom bij
Karteris Stoffen

Impressie

Welkom bij Karteris

Karteris Stoffen is al 50 jaar een begrip in stoffenland.

Dennis en Patrick reizen stad en land af om je de aller grootste collectie stoffen en fournituren tegen de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Er is in onze winkels dan ook altijd een zeer uitgebreide collectie stoffen en fournituren. Naast een uitgebreide basiscollectie bieden wij een zeer ruime collectie modestoffen, kinder- en babystoffen , naaibenodigdheden en fournituren in de kleuren en stijlen van het modeseizoen. Bovendien vind je in onze winkel in Oosterhout/Nijmegen een zeer grote gordijnen collectie en seizoens artikelen zoals outdoor stoffen en schuimrubber.
Kijk hier voor de openingstijden van onze winkels. 

Waarom Karteris?

Karteris stoffen is meer dan stoffen.

Wij zijn toonaangevend op het gebied van stoffen en fournituren en stellen alles in het werk om je de allergrootste collectie stoffen, naaibenodigdheden en fournituren tegen de aller scherpste prijzen te kunnen aanbieden. Altijd up-to-date volgens de laatste mode trends en in de kleuren van het seizoen.

De beste prijzen

“Altijd de mooiste collectie voor de scherpste prijs.”

Wij willen onze klanten graag helpen aan een goede kwaliteit stoffen voor een hele scherpe prijs. En daarvoor stellen we alles in het werk. We bezoeken regelmatig stoffen beurzen en kopen ook in het buitenland in. We stellen alles in het werk voor de beste prijzen voor jouw stoffen en fournituren. Je bent bij ons welkom om gezellig te komen winkelen en op je gemak naar mooie stoffen te komen kijken, onder het genot van een gratis kopje koffie.

De grootste collectie

“Met onze stoffenhal van 1200 m2 in Nijmegen zijn wij de grootste stoffenzaak in Gelderland.”

Je vindt bij ons altijd een zeer ruime collectie stoffen, naaibenodigdheden en kleinvak. Niet alleen voor de mode maar ook voor je interieur, zoals meubelstoffen en onze zeer uitgebreide gordijn afdeling in Nijmegen.. Bovendien hebben we een zeer ruim aanbod in baby- en kinderstoffen. Alles volgens de laatste trends en in de modekleuren van het seizoen.

Meer dan stoffen

“Bij Karteris draait het om meer dan alleen stoffen. “

In een creatieve sector als deze willen wij je graag keer op keer inspireren. Met nieuwe collecties, hippe creaties of activiteiten die wij organiseren. Wil je ook geïnspireerd worden? Laat dan je e-mail adres achter en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief. <LINK> Je blijft dan op de hoogte van alle nieuwtjes en aanbiedingen. Volg ons bovendien op onze social media kanalen zoals Facebook , Instagram en Pinterest!

Onze locaties

Nijmegen/Oosterhout

In onze stoffenhal in Nijmegen/Oosterhout (1200 m2) vind je de grootste collectie stoffen, naaibenodigdheden, fournituren, leuke naaipatronen en patronen magazines. Daarnaast hebben we seizoensartikelen zoals outdoor stoffen, fiberfill en losse fiberfill vulling. Bovendien tref je hier een uitgebreide afdeling met meubelstoffen, decoratie stoffen, interieur stoffen en gordijnstoffen én hebben we hier standaard een zeer groot assortiment SALE stoffen voor slechts 5 euro per meter op onze SALE afdeling. Voor particulieren en bedrijven hebben we in Nijmegen ook een ruimte collectie brandwerende stoffen. Er is zeer ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Barneveld

In onze winkel in Barneveld tref je 500 m2 winkelplezier. Naast fournituren, naaibenodigdheden en modemagazines vindt u hier een zeer ruim assortiment basisstoffen en de laatste mode- en seizoenstoffen. In Barneveld hebben we een gedeelte met SALE stoffen voor slechts 5 euro per meter. Ook hier kun je gratis parkeren voor de deur.

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.