Blijf op
de hoogte

Nieuws

SPECIALE VERKOOPDAG BARNEVELD

Speciale coupon verkoop

Maandag 22 april hebben we in Barneveld een speciale lappendag met coupons voor €5,- en 3 stuks voor €10,-. Bovendien hebben we onze befaamde Gütermann aanbieding: 3 klosjes Gütermann garen 200 m voor slechts €6,- (max 6 per klant).  Je bent van harte welkom tussen 10-15 uur (alleen verkoop van coupons en garen).

 

 

 

 

NIEUWE COLLECTIE

Maak kennis met onze nieuwe voorjaarscollectie!

De nieuwe voorjaarscollectie ligt in de winkels. Kom gezellig langs en laat je verrassen.

 

 

NIEUWE MAGAZINES ONLINE

Laat je inspireren!

De nieuwe magazines staan weer online, vol leuke zelfmaak mode voor het voorjaar en zomer 2024. Laat je inspireren door de nieuwe seizoensstoffen en de nieuwe trendkleuren. De magazines zijn zowel in onze winkels als online via de webshop te verkrijgen. De inkijk exemplaren vind je hier.

 

 

Gordijnstof

Bezoek onze nieuwe gordijn afdeling.

In onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we een interieur afdeling met een hele ruime keuze in gordijnstoffen en inbetweens tegen de allerscherpste prijzen. Naast gordijn stoffen vind je hier ook veel meubelstoffen, decoratie- en interieur stoffen.

Feestdagen, open of gesloten?

Rondom de feestdagen zijn er soms afwijkende openingstijden. 

We vermelden deze hier op onze website.
Koningsdag zaterdag 27 april gesloten.

 

 

 

 

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.