Blijf op
de hoogte

Nieuws

Vacatures

Wij zoeken versterking voor onze verkoop teams.
Lijkt het jou leuk om in een gezellig team te komen werken? Voor onze winkels zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s;
In Barneveld: een parttime verkoop medewerk(st)er voor 16 uur (2 dagen) per week.
In Nijmegen/Oosterhout : een parttime verkoop medewerk(st)er voor 16 uur ( 2 dagen) per week. Ook zoeken we een enthousiaste zaterdag hulp vanaf 17 jaar.
Ben jij per direct beschikbaar en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Neem dan even contact op met Patrick Karteris via tel. 06-27090014 of mail naar info@karteris.nl .

Gordijnstof

Bezoek onze nieuwe gordijn afdeling.
In onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we op onze interieur afdeling met een hele ruime keuze in gordijnstoffen en inbetweens tegen de allerscherpste prijzen. Naast gordijn stoffen vind je hier ook veel meubelstoffen, decoratie- en interieur stoffen.

Start Sale

Profiteer van onze SUPER opruiming!
Vanaf half februari komt de nieuwe voorjaarscollectie in de winkels. Profiteer nu nog van de laatste week SALE. In Barneveld en Oosterhout/Nijmegen zijn heel veel stoffen afgeprijsd naar slechts 5 euro per meter! Profiteer nu nog van deze super SALE!

Feestdagen, open of gesloten?

Rondom de feestdagen zijn er soms afwijkende openingstijden. 

We vermelden deze hier op onze website. Op dit moment gelden er geen afwijkingen t.o.v. de reguliere openingstijden.

 

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.