Blijf op
de hoogte

Nieuws

NIEUWE ZOMERCOLLECTIE

Kom gezellig langs!

Ontdek de leuke nieuwe stoffencollectie in onze winkels in NIJMEGEN/OOSTERHOUT en BARNEVELD met volop fraaie modestoffen in leuke zomerkleuren en dessins. Naast modestoffen hebben we ook zeer veel voordelig geprijsde basisstoffen en fournituren voor jouw creaties. Kom dus gezellig langs in een van onze winkel. Shop je liever online dan kan dat in onze webshop voor basisstoffen, baby- en kinderstoffen en naaibenodigdheden.

 

NIEUWE MAGAZINES ONLINE

Laat je inspireren!

De nieuwe magazines staan weer online, vol leuke zelfmaak mode voor het voorjaar en zomer 2024. Laat je inspireren door de nieuwe seizoensstoffen en de nieuwe trendkleuren. De magazines zijn zowel in onze winkels als online via de webshop te verkrijgen. De inkijk exemplaren vind je hier.

 

 

Gordijnstof

Bezoek onze nieuwe gordijn afdeling.

In onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we een interieur afdeling met een hele ruime keuze in gordijnstoffen en inbetweens tegen de allerscherpste prijzen. Naast gordijn stoffen vind je hier ook veel meubelstoffen, decoratie- en interieur stoffen.

Feestdagen, open of gesloten?

Rondom de feestdagen zijn er soms afwijkende openingstijden. 

We vermelden deze hier op onze website.
Op dit moment zijn er geen afwijkende openingstijden.

 

 

 

 

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.