Blijf op
de hoogte

Nieuws

NIEUWE MAGAZINES ONLINE

Laat je inspireren!

De nieuwe magazines staan weer online, vol leuke zelfmaak mode voor het najaar en de winter. Laat je inspireren door de nieuwe seizoensstoffen en de nieuwe trendkleuren. De magazines zijn zowel in onze winkels als online via de webshop te verkrijgen. De inkijk exemplaren vind je op deze site.

 

 

Gordijnstof

Bezoek onze nieuwe gordijn afdeling.

In onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we een interieur afdeling met een hele ruime keuze in gordijnstoffen en inbetweens tegen de allerscherpste prijzen. Naast gordijn stoffen vind je hier ook veel meubelstoffen, decoratie- en interieur stoffen.

NIEUWE COLLECTIE

Kom gezellig langs voor de nieuwe collectie!

Zowel in Barneveld als in Nijmegen/Oosterhout zijn heel veel nieuwe modestoffen in de kleuren en trends van het najaar. Kom gezellig langs en laat je inspireren!

 

Feestdagen, open of gesloten?

Rondom de feestdagen zijn er soms afwijkende openingstijden. 

We vermelden deze hier op onze website. Op dit moment zijn er geen afwijkende openingstijden.

 

 

 

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.