Blijf op
de hoogte

Nieuws

Vacatures

Wij zoeken versterking voor ons verkoop team.
Voor onze winkel in Barneveld zoeken we een parttime verkoop medewerk(st)er voor 16 uur /2 dagen per week. Ook zoeken we een zaterdag hulp vanaf 15 jaar voor 8 uur. Ben jij per direct beschikbaar en lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Neem dan even contact op met Patrick Karteris via tel. 06-27090014 of mail naar info@karteris.nl .

Gordijnstof

Bezoek onze nieuwe gordijn afdeling.
In onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen hebben we op onze interieur afdeling met een hele ruime keuze in gordijnstoffen en inbetweens tegen de allerscherpste prijzen. Naast gordijn stoffen vind je hier ook veel meubelstoffen, decoratie- en interieur stoffen.

Nieuwe collectie

De nieuwe najaarscollectie lig in de winkels.
Laat je verrassen in onze stoffenhal in Oosterhout/Nijmegen en in onze winkel in Barneveld door de eerste stoffen van de fraaie nieuwe najaarscollectie! Mooie nieuwe stoffen in trendy kleuren van het seizoen. De nieuwe collectie wordt in de loop van het seizoen steeds aangevuld en uitgebreid.

Feestdagen, open of gesloten?

Tijdens de feestdagen zijn we soms gesloten.

De eerstvolgende dag dat we gesloten zijn is:

 

Schrijf je in

Op zoek naar nieuwe inspiratie?

We hebben in onze winkels regelmatig leuke nieuwtjes, bijzondere acties en extra aanbiedingen. Wil je ook graag als een van de eersten op de hoogte blijven van onze leuke acties en speciale aanbiedingen? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief een paar keer per jaar verwachten.